joi, 16 august 2012

Cum să devii centrul atenției la o reuniune sau la o petrecere

Nu-ți poți face prieteni fără ca oamenii cel puțin să te observe.

Iată primii trei pași pentru a deveni o personalitate puternică:

  1. A se face remarcat/observat/evidențiat;
  2. A se face cunoscut;
  3. A se face plăcut;
În rândurile ce urmează este prezentată o metodă verificată și sigură care te va ajuta să fii remarcat, cunoscut și plăcut.


Înainte de a  pleca la o reuniune sau la o petrecere sau a te alătura unui grup - fă o pauză de moment și asumăți cu încredere atitudinea că cunoști și îți place de toată lumea prezentă acolo.

După care, când ajungi la reuniune, oferă fiecărei persoane care te privește un surâs cordial, ca și cum ai cunoaște-o și o plecăciune a capului, ca și cum de mulțumire.

Fă-i pe oameni să te cunoască și să simtă că îți PLACE de ei!

Fă lucrul acesta indiferent de faptul dacă îi cunoști sau nu. Fă-i să se întrebe de ce nu-și amintesc de tine?! Asta îi va face nu numai să te observe, dar și să se gândească la tine și să-și amintească de tine!

Fă comentarii cordiale tuturor în jurul tău, ca și cum ați fi fost deja prieteni. Nu exagera, fii natural și simte-te liber, comportându-te ca și cum te-ai afla între vechi prieteni.

În scurt timp, toți cei prezenți vor avea impresia că te cunosc sau că vor să te cunoască. Iar tu vei fi remarcat, cunoscut și te vei face plăcut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu